niedziela, 26 sierpnia 2012

Smaczny niedzielny obiadek

Kto zrobił? Oczywiście małżonek, bo ja "latałam" po sklepach wczoraj. Danie nazywa się " Filet z drobiu faszerowany ziołami z sosem balsamicznym i karmelizowanymi pomidorami". Autorem przepisu jest M.Kaliciński, a sposób wykonania opisany jest w gazecie Angora z 26 .08.2012 r. Mój kucharz trochę "zliftingował"to danie, bo inaczej nie byłby sobą! Zdjęcia są, jakie są:)! Smacznego :






10 komentarzy:

  1. Zawsze podziwiałem ludzi, którzy potrafią zrobić coś dobrego. Mój podziw jest podwójny, gdy to jeszcze ładnie wygląda...

    OdpowiedzUsuń
  2. mniam, wygląda ślicznie, a smakuje pewnie lepiej !

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie wygląda i wyobrażam sobie jak smakuje. Pozdrawiam cieplutko.

    OdpowiedzUsuń
  4. jedzonko wygląda pysznie a ja dziękuję za piękne frywolitkowe, niebieskie kolczyki i bransoletkę przekazane przez panią Beatę, mamę Michała

    Pozdrawiam

    Paulina ;-)

    OdpowiedzUsuń
  5. jedzonko wygląda pysznie

    OdpowiedzUsuń
  6. Kurcze zaraz pokaże mojemu mężowi bo on tylko mielone potrafi :) ewa

    OdpowiedzUsuń
  7. Myślałem, że to Żabka napisała... Po chwili zastanawiam się i dochodzę do wniosku: To nie mogła napisać Żabka. Ja nawet mielonych nie potrafię!
    No i ona nie ma męża!

    OdpowiedzUsuń
  8. Smakowice wygląda!!!Kochana dziękuję Ci serdecznie za każde słowo i pamięć.Pozdrowionka.pa

    OdpowiedzUsuń

Bardzo dziękuję za odwiedziny i pozostawienie komentarza :)